@cerdanyajove · cerdanyajove · salut · Sin categoría · valors

Torna el TAL KOM SONA, amb novetats!

El proper dimarts 2 d’octubre arrenca la 2a temporada de TAL KOM SONA, un espai on podreu parlar dels te mes que més us interessen, d’una manera clara i sense embuts! TAL KOM SONA! Aquest any, hem incorporat algunes novetats, ja que a més de les sessions per joves, també en programarem per famílies. Podeu consultar… Continua llegint Torna el TAL KOM SONA, amb novetats!

Sin categoría

Pràctiques remunerades per a joves.

El Consell Comarcal de la Cerdanya ha obert la convocatòria per a la contractació de 4 joves en pràctiques, dins del programa de Garantia Juvenil. Les pràctiques seran remunerades i la contractació serà amb caràcter temporal (6 mesos) i a jornada completa. S’iniciaran com a molt tard el 30 d’octubre. Consulta tota la informació aquí.… Continua llegint Pràctiques remunerades per a joves.

@cerdanyajove · cerdanyajove · feina

Noves ofertes de feina i processos de selecció a Europa

A partir d’avui publicarem al facebook d’Ocupació Cerdanya ofertes de feina i processos de selecció a Europa. Si cliques en aquest enllaç podràs veure les ofertes d’aquesta primera quinzena de maig. Si encara no coneixes el facebook Ocupació Cerdanya, t’animem a que facis un like a la pàgina i puguis seguir de més a prop… Continua llegint Noves ofertes de feina i processos de selecció a Europa