OPORTUNITAT JOVE

CARTELL_OportunitatJOVE_new

L’any 2016 arriba amb una nova oportunitat fins ara mai vista per als joves de la Cerdanya.

Els joves d’entre 16 i 30 anys que no estiguin estudiant ni treballant i vulguin continuar els estudis o trobar feina per definir el seu perfil professional, estan de sort perquè poden beneficiar-se del servei d’orientació i assessorament acadèmic, formatiu i laboral que s’ofereix des de l’Oficina Jove de la Cerdanya, ubicada a la plaça de Mallorca de Puigcerdà.

El projecte consta de tres fases per atendre a les necessitats de cada participant amb l’objectiu d’informar de les possibilitats formatives que existeixen i de les sortides laborals de la comarca. L’acompanyament personal als joves parteix d’una visió dinàmica, pràctica, vivencial, motivant i participativa tractant temes d’interès com l’autoconeixement, el creixement personal, idiomes, les habilitats socials, les competències professionals i les noves tecnologies, entre d’altres, per garantir professionalitat dels joves i la inserció al món laboral.

Si ets jove i estàs interessat en el programa d’oportunitat jove o coneixes a algú, adreçeu-vos a l’Oficina Jove de Puigcerdà, truqueu al telèfon 972882121 o per correu electrònic a oportunitatjove@puigcerda.cat.

Aprofitem per comunicar-vos que es portaran a terme micro càpsules participatives i informatives a Puigcerdà i altres municipis de la comarca per apropar-nos als joves, compartir una experiència d’oportunitat jove i motivar-los en reprendre el seu futur amb il·lusió.

Per estar atents al desenvolupament del programa i les diverses activitats seguiu-nos a les xarxes socials: twiter @puigcerdajove, facebook Oficina Jove de la Cerdanya i instagram puigcerda_jove.