FIRA DEL TREBALL

Reserva’t el 7 d’octubre per a participar en l’esdeveniment d’ocupació de l’any!

Networking “Cultivant emprenedors”

Aquest any, i com a novetat, durant el matí es durà a terme el Networking “Cultivant emprenedors amb l’objectiu de crear vincles entre empreses del sector agroalimentari, turístic, comerç, persones emprenedores i talent jove.

Si esteu interessats en participar del Networking, afanyeu-vos! Les places són limitades, i és necessari fer la inscripció prèvia. Veureu que haureu de facilitar informació sobre el vostre perfil i situació laboral, per tal de recopilar les dades que ens serviran per a treure el màxim profit de la jornada. Trobareu el formulari d’inscripció aquí.

V Fira del Treball

Durant la tarda se celebrarà la V Fira del Treball, que mantindrà el format tradicional, amb estands de diverses empreses, entitats i borses de treball de la comarca on podreu fer entrega del vostre Currículum Vitae, i alhora aprofitar per a tenir una primera entrevista amb els representants d’aquelles ofertes que siguin del vostre interès.

Dijous 5 d’octubre: tallers “Pre-Ocupa’t

Per a preparar la vostra candidatura per a aquest esdeveniment, dijous 5 d’octubre farem tres tallers pràctics de recerca de feina (possibilitat de fer-ho en horaris de matí o tarda). Els tallers que durem a terme són:

  • La importància de les competències clau en la recerca de feina
  • Marca la diferència amb el teu currículum
  • Claus per a fer una bona entrevista de feina

Si voleu participar d’aquests tallers és necessari fer inscripció prèvia. Com a novetat, si voleu rebre informació sobre les ofertes de feina que trobareu a la Fira, podeu omplir aquest mateix formulari i contactarem amb vosaltres uns dies abans. Trobareu el formulari aquí.

Ocupa’t sense fronteres“. (7 d’octubre de 15:30 a 16:30h)

Si t’agradaria marxar a treballar a un altre país de la Unió Europea no et perdis la xerrada a càrrec dels assessors EURES. Podràs conèixer aquest servei de mobilitat europea així com els recursos ocupacionals de la Cerdanya francesa. Les places són limitades, trobareu el formulari d’inscripció aquí.

Espai foodtrucks

Durant la pausa del migdia entre la jornada de Networking i la Fira del Treball, trobareu foodtrucks i parades de menjar elaborat amb productes locals de la Cerdanya.

Anunci-Facebook-2

Aquest és un projecte organitzat pel Consell Comarcal de la Cerdanya, en col·laboració amb el Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya.

Amb el suport de:
Tècnica de treball Alt Pirineu, Ajuntament de Fontanals, Ajuntament de Puigcerdà, Projecte Odisseu, Catalunya Emprèn, Servei d’Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Ministerio de Empleo i Seguridad Social i la Unió Europea.

Inscripció tallers Pre-Ocupa’t, Ocupa’t sense fronteres i V Fira del Treball
Inscripció Networking “Cultivant emprenedors
Si ets una empresa i t’interessa portar les teves ofertes, descarrega’t el següent formulari aquí i fes-lo arribar a: feina@cerdanya.org.

Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar al 972 884 884.

Anuncis