BUS DE LA FESTA

logo_bus_festa

Aquest projecte està dins del programa “Reducció de Riscos en l’oci nocturn” i consisteix en oferir un servei de transport gratuït als joves de 16 a 35 anys a les Nits Joves de les Festes Majors de Llívia, Alp, Bellver, Ger, Martinet, Puigcerdà, Travesseres Urús i pel Festival B de Bolvir; per tal de reduir els riscos en relació a la conducció d’automòbils sota els efectes de l’alcohol i altres substàncies.

Per poder utilitzar el servei cal que tinguis el carnet del Bus de la Festa. El pots sol·licitar  al Consell Comarcal, al teu local jove o a l’Ajuntament per tal de fer la sol·licitud.

També pots fer la sol·licitud online Sol·licitud_autorització_busfesta  omplint la següent sol·licitud i retornar-la signada juntament amb una fotografia mida carnet al següent correu electrònic: joventut@cerdanya.org  Quan tinguem el carnet ens posarem en contacte amb tu perquè el vagis a buscar al teu local jove, Ajuntament o al Consell Comarcal.

Cada vegada que planifiquem un servei del Bus de la Festa, creem un formulari on-line que enviem per mail a tots els joves que teniu el carnet i que també trobareu en aquest blog i a les nostres xarxes. Cal omplir indicant si s’agafarà el bus d’anada, tornada o tots 2, i a quina parada, i si no hi ha un mínim de 10 persones que s’apuntin a través d’aquest formulari, el servei quedarà anul·lat.

Per pujar al bus de la festa caldrà que ensenyis el DNI i el carnet del Bus de la Festa a l’agent de seguretat i sobretot…que compleixis les Normes del bus de la Festa!

Horaris bus de la Festa 2019:

Llívia

Bellver

Alp

Martinet

Puigcerdà

Llívia (La Pegatina)

I properament, més…!