BUS DE LA FESTA

logo_bus_festa

Aquest projecte està dins del programa “Reducció de Riscos en l’oci nocturn” i consisteix en oferir un servei de transport gratuït als joves de 16 a 30 anys a les Nits Joves de les Festes Majors d’Alp, Bellver, Ger, Lles, Martinet, Mussa, Puigcerdà, Travesseres i pel concert de Sopa de Cabra a Llívia; per tal de reduir els riscos en relació a la conducció d’automòbils sota els efectes de l’alcohol i altres substàncies.

Per poder utilitzar el servei cal que tinguis el carnet del Bus de la Festa. El pots sol·licitar  al Consell Comarcal, al teu local jove o a l’Ajuntament per tal de fer la sol·licitud.

També pots fer la sol·licitud online  Sol·licitud_autorització_busfesta  omplint la següent sol·licitud i retornar-la signada juntament amb una fotografia mida carnet al següent correu electrònic: joventut@cerdanya.org  Quan tinguem el carnet ens posarem en contacte amb tu perquè el vagis a buscar al teu local jove, Ajuntament o al Consell Comarcal.

Per pujar al bus de la festa caldrà que ensenyis el DNI i el carnet del Bus de la Festa a l’agent de seguretat i sobretot…que compleixis la normativa!

Els llocs del vostre municipi on pararà el Bus de la Festa per portar-vos a les Nits Joves són:
Alp: Davant de l’Oficina de Turisme
Bellver: Plaça Sant Roc
Bolvir: Parada del bus
Ger: parada del bus
Isòvol: Parada del bus
Llívia: Parada del bus
Martinet: Parada del bus
Prats: Parada del bus
Puigcerdà: Plaça Barcelona

Quan feu el viatge de tornada cap a casa haureu d’agafar el bus al mateix lloc on us ha deixat!

El Bus de la Festa farà un màxim de 2 viatges d’anada i 2 viatges de tornada.

Consulta els horaris aquí:

 

 

Anuncis