Sin categoría

ATENCIÓ A TOTES LES PERSONES EMPRENEDORES!!

Conscients de que emprenedre no és fàcil, però a l’hora sabent que sou un dels motors econòmics de la comarca, des de les àrees comarcals de joventut i promoció econòmica estem treballant per donar-vos un cop de mà. El moment que estem passant és complicat i és important trobar sinergies i col·laboracions!

El que us proposem és un projecte de tot l’Alt Pirineu i Aran, i consisteix en donar-vos la oportunitat de finançar el vostre projecte a través d’una campanya de micromecenatge.

Potser la forma més coneguda d’aquest tipus de microfinançament és el crowdfunding, però en aquesta ocasió, anem una mica més enllà i us proposem un macthfunding. D’aquesta manera les aportacions que aconseguiu de particulars que creguin en el vostre projecte, es duplicaran, des de les administracions públiques col·laboradores, fins a un màxim de 4.000€.

A l’Alt Pirineu i Aran som 6 comarques, i ja hem obert el termini per a presentar els projecte que optaran a aquest finançament. En total seran 6, 1 de cada comarca, i el teu podria ser l’escollit de la Cerdanya.

Així doncs: 4.000€ de fons privats + 4.000€ de fons públics = 8.000€ per a finançar 1 projecte emprenedor de la de Cerdanya.

A la web a https://arrelat.fempirineu.cat/ hi trobaràs tota la informació: les accions de formació que ja hem realitzat, els requisits dels projectes que es poden presentar, com s’han de presentar les sol·licituds, la valoració que es farà per escollir-ne un de cada comarca, les institucions que hi participen…

T’animem a que dediquis uns minuts a fer-hi un cop d’ull, i si tens un projecte nou, o bé has inclòs novetats en un projecte ja existent i creus que la teva tasca té un retorn social al territori, és una molt bona oportunitat per obtenir una ajuda econòmica.

Els 6 projectes escollits engegaran les seves campanyes de matchfunding durant els mes de març, amb el previ l’assessorament tècnic de la fundació Goteo, i disposaran de 60 dies per aconseguir el finançament de petits inversors privats. Si s’arriba al mínim establert, s’aconseguirà sumar també l’aportació pública.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a:

joventut@cerdanya.org

Trucant al Consell 972 884 884 (demanar per joventut o promoció econòmica)

o a través de les nostres xarxes socials i les del projecte:

@cerdanyajove i @arrelatapia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s