Sin categoría

OPORTUNITAT: Ser docent al Regne Unit!

Si t’acabes de graduar en educació infantil, o primària, si has acabat el Màster de Professorat durant els darrers 3 anys o bé si ja tens experiència com a docent i tens bon nivell d’anglès, la Xarxa EURES (SOC) i UTEACH et donen la oportunitat de treballar en centres educatius públics i privats per un o dos cursos acadèmics, al Regne Unit.

Des de fa anys, al Regne Unit hi ha manca de personal docent i per això el Servei Public d’Ocupació de Catalunya, a través de la xarxa EURES, treballa conjuntament amb Uteach T&P Specialists, una agència de reclutament, formació i inserció laboral especialitzada en personal docent per cobrir aquesta demanda. Ens els darrers 5 anys, uns quants centenars de professionals espanyols han estat seleccionats per donar classes a educació infantil i primària.

Si t’interessa aquesta experiència, pots connectar-se al Webinar Workshop que es farà els propers 4 de novembre (estudiants acabats de graduar) i 5 de novembre (docents amb experiència), en dues sessions de 30 minuts, matí (9a.m) o tarda ( 7p.m.).

En la trobada s’explicaran les condicions de treball del professorat a UK, com ha de ser el teu currículum per optar a una plaça, com es fa la selecció del personal docent…

Si és del teu interès, pots apuntar-te al Webinar a través dels enllaços que trobaràs a la part inferior dels següents cartells.

+ info a: joventut@cerdanya.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s