cerdanyajove · educació i formació · emprenedoria · feina · Sin categoría · treball

NETWORKING i V FIRA DEL TREBALL

Ets emprenedor? Estàs buscant feina? Ets empresari? Vols contactar amb professionals de la comarca?… Apunta’t el 7 d’octubre a l’agenda. T’esperem al Networking i la V Fira del treball!

Anunci-Facebook-2

El Consell Comarcal de la Cerdanya, en col·laboració amb el Consorci Alt Urgell – Cerdanya, celebra el proper 7 d’octubre la 5a edició de la Fira del Treball amb un esdeveniment d’un dia sencer de duració i un canvi de localització, passant aquest any al recinte i jardins del propi Consell Comarcal.

En el compromís de l’entitat amb els sectors de creació d’ocupació i potencial de la comarca, aquest 2017 es celebrarà juntament amb la 5a Fira del Treball una jornada de Networking ‘Cultivant emprenedors’, la primera a la Cerdanya, per crear un espai de coneixença mútua que enforteixi els vincles entre empreses del sector agroalimentari, turístic, comerç, emprenedors i talent jove.

Per altra banda, la Fira del Treball mantindrà el seu format tradicional, amb estands on empreses, entitats i borses de treball de la comarca presentaran les seves ofertes de feina i rebran els currículums dels visitants, a més de poder celebrar una petita entrevista directament. Enguany, dos dies abans, el 5 d’octubre, es duran a terme un seguit de tallers pràctics de recerca de feina per donar eines útils als candidats de cara a la Fira.

Finalment, durant la pausa del migdia entre la jornada de Networking i la Fira del Treball, s’habilitarà un espai per foodtrucks i parades de menjar elaborat amb productes locals de la Cerdanya.

Formulari d’inscripció a la V Fira del Treball i Tallers Pre-Ocupa’t

Formulari d’inscripció al Networking: Cultivant emprenedors

Anuncis

One thought on “NETWORKING i V FIRA DEL TREBALL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s