garantia juvenil · Sin categoría · treball

Novetats Garantia Juvenil

Dels 130 joves inscrits al programa de Garantia Juvenil a la Cerdanya, un 59,8% està actualment treballant.

I com s’ha aconseguit?

Sessions individuals d’orientació laboral i suport per a treballar les eines de cerca de feina (currículum, carta de presentació, competències personals) i canals (borses de treball de la comarca, cerca de feina per Internet, etc.).

– Programa Integral Oportunitat Jove: 18 joves s’han beneficiat de la formació que s’ha ofert (en francès, informàtica, manipulador d’aliments, etc.) i de les sessions individuals i grupals d’orientació laboral i educativa.

– Contractes de pràctiques: El novembre de 2016 8 joves a la Cerdanya van iniciar els contractes de pràctiques remunerades durant 6 mesos, ja sigui en el Consell Comarcal (4), Ajuntament de Puigcerdà (3) i Ajuntament de Bolvir (1).

Estan a punt de començar nous programes formatius al territori, t’ho perdràs? No deixis passar l’oportunitat, vine a inscriure’t!

Des del dia 24 de desembre d’aquest any que acabem de deixar enrere, es modifiquen els requisits d’accés per a tramitar la inscripció al programa de Garantia Juvenil i es tornen a aprovar les bonificacions per a empreses, en base al Real Decreto-ley 6/2016, de 23 de desembre, de mesures urgents per al impuls del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Quins són ara els requisits d’accés?

No haver treballat el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud (abans calia deixar passar 30 dies).

No haver rebut accions educatives ni formatives el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud (abans calia deixar passar 90 dies i 30 dies respectivament).

 – Tenir la nacionalitat espanyola, ser ciutadans de la Unió Europea o disposar d’una autorització per a residir en el territori espanyol que habiliti a treballar.

– Tenir més de 16 anys i menys de 30.

– Estar empadronat en qualsevol localitat del territori espanyol.

– Presentar una declaració expressa de tenir interès en participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa.

Horaris d’atenció: De dilluns a divendres de 8:00 a 15:00 al Consell Comarcal de la Cerdanya, vine i t’ajudarem a tramitar la inscripció al moment!

El Programa de Garantia Juvenil forma part del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu per al període 2014 – 2020

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s