@cerdanyajove · educació i formació · emprenedoria · feina · garantia juvenil

Jornada de treball ODISSEU

Ahir dia 30 de juny la Seu d’Urgell va acollir la jornada de treball del projecte de cooperació ODISSEU, una iniciativa que té com a objectiu acompanyar i fer seguiment als joves interessats en conèixer millor les oportunitats que hi ha als entorns rurals per a desenvolupar-hi un projecte professional.

La jornada va contar amb la presència del director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson; la directora general de Joventut, Marta Vilalta; i el president i el vicepresident del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, Jesús Fierro i Ramon Moliné, respectivament.

Durant aquesta jornada es va fer la presentació del projecte, l’explicació del seu recorregut i les accions realitzades. També es van presentar algunes experiències adreçades a l’ocupació. En la següent notícia de TV Pirineus trobareu una breu explicació de la Jornada ODISSEU

foto1

En aquest punt, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i la Cerdanya vàrem treballar conjuntament per a fer una presentació sobre la comunicació amb els joves i altres agents (empreses, entitats, ens locals i centres educatius). Aquesta presentació va consistir en explicar els canals de comunicació que més utilitzem i aquelles accions o projectes que duem a terme fomentant la participació juvenil. En el següent enllaç podeu descarregar la presentació, i participar en el padlet, aportant noves experiències per a fomentar la comunicació.

Si esteu interessats en conèixer més informació sobre aquesta iniciativa, podeu venir al Consell Comarcal de la Cerdanya, on trobareu un tècnic del projecte que us assessorarà en els vostres dubtes.

La jornada és organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través de la Direcció General de Joventut; l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA); la Fundació del Món Rural i el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, amb el suport del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s