@cerdanyajove · batxillerat i batxibac · cerdanyajove · educació i formació

III CONCURS DE PROJECTES EMPRESARIALS PER ESTUDIANTS DE BTX

IMG_9498.JPG

El dimecres 25 de maig de 2016, a la sala de plens del Consell Comarcal de la Cerdanya, va tenir lloc l’entrega dels premis del III Concurs de Projectes Empresarials per estudiants de segon de batxillerat de la branca d’economia de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà.

 

 

Aquest concurs s’impulsa des de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Cerdanya. I l’àrea de joventut també hi col·laborem. La idea és impulsar, entre el jovent de la comarca, fomentar l’esperit emprenedor.

Així que l’objectiu del concurs és premiar el millor Projecte de Creació d’Empreses. Els projectes aspirants poden ser de qualsevol tipus de sector o activitat econòmica, però han de ser innovadors i mantenir una viabilitat econòmico-financera i tècnica.

Enguany s’han presentat 27 projectes. Que els seus redactors ens van explicar breument el seu projecte empresarial. Hi va haver molta varietat, aplicacions per mòbil, turisme a la Cerdanya, empreses d’alimentació i  fins i tot un pub.

 

La comissió de valoració està formada per tècnics del Consell Comarcal i professors de l’IES Pere Borrell.

El millor projecte, amb una premi de 500 €, ha estat el de la Clàudia Mallia Ogayar, “Menja’t la Cerdanya”; la creació d’una App per promocionar i ser una plataforma conjunta de venda de productes agroalimentaris de la comarca. El segon premi, dotat de 300 €, ha estat per Laura Garzolio Alonso amb el projecte “Una nit als arbres”; i el tercer amb 200 € de premi, ha estat per Abril Gilabert Closas amb el projecte “L’Albert”. Aquests dos darrers projectes estan centrats en la creació d’establiments de turisme rural ecològics i sostenibles. Els premis estan vinculats al pagament de la matrícula universitària del primer curs.

Molts dels projectes presentats poden ser un somni fet realitat d’aquí uns any per aquests joves emprenedors,ara però el seu pròxim pas és la selectivitat.

A tots els participants d’aquest projecte us volem felicitat per la feina feta.

I a tots els alumnes de segons de batxillerat us desitgem molta sort per la selectivitat.

També podeu trobar la notícia a diferents mitjans:

IMG_9510.JPG

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s