educació en el lleure · educació i formació · puigcerdajove

4a edició del curs de Premonitors i Premonitores de lleure!

L’Àrea de Joventut de Puigcerdà ha tornat a organitzar el curs de premonitors i premonitores de lleure, per a joves de 14 a 17 anys. Durant els dies 21, 22 i 23 de març, una vintena de joves s’han trobat a l’Alberg de la Molina i han pogut conviure, aprendre i posar en pràctica un munt d’activitats relacionades amb el lleure educatiu.

Aquest curs ha permès als joves aprendre quina és la feina d’un monitor/a de lleure, com s’organitzen les activitats, què és el voluntariat, dinàmiques, jocs i cançons adequades a les diferents edats dels infants, activitats que fomenten l’educació en valors, la interculturalitat, la igualtat de gènere i com treballar les emocions dels nens i nenes, entre d’altres.

Tot aquest aprenentatge ha estat mitjançant tallers, expressió artística, dinàmiques, jocs i activitats pràctiques on posteriorment es realitzava una reflexió grupal per tal d’aprendre significativament de la pròpia experiència i de la resta de companys i companyes.

Tots els joves que han realitat el curs, aquest estiu, tenen la possibilitat de realitzar les pràctiques en el casal de lleure “La Quitxalla” i participar com a monitors i monitores durant quinze dies.

Han estat tres dies molt intensos, plens d’emocions, somriures, inquietuds, jocs, cançons, teatre, plans de futur, … Gràcies a aquesta formació, ens ha permès descobrir futurs monitors i monitores de lleure i alhora viure una experiència molt positiva!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s