batxillerat i batxibac · cerdanyajove · cicles formatius · E.S.O · educació i formació · Formació integral · oci · salut

Tallers a l’Institut Pere Borrell

Durant aquest curs 2015/2016 Cerdanya Jove també estem a l’Institut Pere Borrell!

Hem estat i estem fent diferents dinàmiques i tallers pels joves de totes les edats i cursos, per treballar diferents aspectes relacionats amb les inquietuds que tinguin els joves sobre diferents aspectes quotidians i propers que poden afectar-los.

Tallers relacionats amb l’ús de l’internet, els mòbils i les xarxes socials, què en sabem, quin ús en fem i quins efectes pot tenir el seu mal ús; tallers on treballem quins tipus de relacions hi ha i com aquestes poden afectar sobre la nostra persona; dinàmiques relacionades amb el coneixement real que tenim dels possibles efectes de l’alcohol, així com també els mites existents i realitat al voltant d’aquest. També hem practicat diferents habilitats socials, fent sessions de treball en equip, de l’organització del temps i del voluntariat. Finalment hem descobert què són les intel·ligències múltiples, que cada un de nosaltres en té algunes de més desenvolupades que l’altra i en definitiva que tots som intel·ligents.

A veure si us reconeixeu en algunes d’aquestes fotografies!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s