emprenedoria · garantia juvenil · treball

Jornada per a empreses i emprenedors

Aquest dilluns dia 7 de març des del Consell Comarcal de la Cerdanya es va organitzar una xerrada per a explicar i donar a conèixer a empreses i emprenedors el programa de Garantia Juvenil, centrant-nos en les bonificacions o subvencions a les que poden accedir per a la contractació dels joves inscrits al programa.

El programa de Garantia Juvenil vol donar resposta a l’alt índex d’atur juvenil a través de dos eixos d’actuació. D’una banda, donar resposta a les necessitats que puguin tenir els joves de 16 a 29 anys a través de 4 itineraris que són: formació, orientació laboral, pràctiques en empreses i emprenedoria. Si voleu més informació sobre les opcions que teniu si esteu inscrits o voleu conèixer el programa, podeu consultar aquest enllaç.

Per a que la inserció laboral amb èxit sigui possible, no només s’ha de continuar treballant amb els joves, per a millorar la nostre ocupabilitat i adaptar-nos al mercat de treball actual, sinó que es vol facilitar l’accés de qualitat al mercat laboral oferint bonificacions a les empreses i subvencions per als autònoms i emprenedors. Aquí podeu consultar un breu resum de les bonificacions per empreses.

En aquesta xerrada van assistir un total de 18 persones, entre empresaris i associacions d’empresaris de la Cerdanya. La presentació que es va fer a les empreses, la podeu consultar al complert aquí. Com podreu observar, es va explicar el programa de Garantia Juvenil, les bonificacions i subvencions per a empreses, l’àrea d’emprenedoria del Consell Comarcal i les diferents borses de treball que hi ha a la Cerdanya.

En cas de tenir qualsevol dubte entorn el programa o la jornada, no dubteu en contactar amb nosaltres. El correu electrònic és: garantiajuvenil@cerdanya.org

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s